Elektroniske Servicerapporter

Skriver din montør også stadig sin servicerapport i hånden? Er du sikker på at alt bliver faktureret rettidigt, og at alt er husket og fremgår af fakturagrundlaget? Leder du efter en digital løsning der er skræddersyet til netop din virksomhed, specielt hvad angår elektroniske servicerapporter og styring af dine montørers opgaver og spjældarbejde? Så læs mere her, for Leanpoint® Servicesystem er alt det du går og drømmer om, og det er nemt at bruge – specielt for dine montører. De skal bare have en online bærbar computer eller tablet PC med sig.

Hent brochuren her.

Jeg har læst nok. Jeg vil prøve systemet i 60 dage gratis.

Komplet system

Leanpoint® Servicesystem kommer komplet med opgavestyring til alle dine ad hoc opgaver, der er kalender der viser alle opgaver med hver deres nuværende status, og du har endda også et Live GPS kort hvor du kan følge alle dine servicebiler. Herudover er der et væld af andre features. Læs mere under menupunktet Løsninger - Generelt. Med andre ord, så har systemet det hele til at organisere din virksomhed og dennes hverdag. Lurer du på noget specielt, så vær ikke bange for at ringe til os på +45 32820050. Vi svarer gerne på spørgsmål.

Farvel til papirbaserede servicerapporter

Med det unikke modul Formular Design i Leanpoint® Servicesystem er det farvel til papirbaserede servicerapporter. Nu kan du nemlig nemt selv skræddersy dine elektroniske servicerapporter og arbejdssedler, så de passer til opgaven, uanset om det er ad hoc opgaver, spjældarbejde eller tilbagevendende servicebesøg - og du kan endda selv vælge hvilke felter der SKAL udfyldes før en rapport kan sendes. Hermed skal dine montører ikke gøre andet end at scanne eller indtaste varenummer og anføre eventuelle bemærkninger, før servicerapporten med et enkelt klik gemmes og sendes hjem til godkendelse og fakturering. Så nu er det endelig farvel til de tidskrævende papirbaserede servicerapporter og goddag til den digitale løsning der virker for netop din virksomhed.

Med Formular Design kan du også lave dine egne kontrolrapporter, aftalesedler, fejlrapporter mv, alt efter behov.

Overblik over igangværende servicerapporter

Uafsluttet service fremgår samlet på sin egen side i systemet, hvilket giver det ultimative overblik over igangværende servicerapporter, og gør det let for montørerne at overskue i de tilfælde hvor servicerapporten skal gennemgås inden den sendes til endelig godkendelse og fakturering.

Godkendte servicerapporter

Godkendte servicerapporter sendes automatisk til fakturering i bogholderiet, hvor vareforbruget kan indlæses direkte i ordrekladde i f.eks. C5 for at eliminere langsommelig manuel indtastning i størst mulige omfang, og opnå rettidig fakturering. Dette sparer i den sidste ende også en masse tid. Både for montørerne og din administration.

Dag til dag Fakturering

Da du nu har fået ensartet arbejdsgangen for opgavestyring, spjældarbejde, servicerapportering og dag til dag fakturering, vil der aldrig mere være tvivl om hvorvidt en sag er færdig eller ej, og dermed kan faktureres. Du opnår større sikkerhed for at alt er korrekt, da alt er registreret direkte fra arbejdsstedet. Derved får du også en større kundetilfredshed, hvilket igen gerne skal afstedkomme større ordretilgang.

Kom igang med det samme - start 60 dages gratis prøveperiode nu!

 


60 dage gratis!

Det lyder godt - jeg vil gerne prøve nu!


60_days_trial_button_logsystem.png

60 dages gratis prøvetid. Klik her...


 


Skal vi mødes?

Vi kommer og præsenterer for dig!

symbol_at_contact_button_logsystem.png

Kontakt os...Hvad koster det så?

Se hvor lidt du egentlig skal investere!


calculate_price_button_logsystem.png

Du får prisen med det samme. Klik her...